На Тернопільщині судитимуть екс-воїна, який побив пенсіонера Через терни до зірок: тернопільські чемпіони розповіли про свої здобутки У містах Тернопільської області дбають про людей з особливими потребами Тернополянина на заробітках спіткала трагедія Підприємство з Тернопільщини потрапило на найновішу виробничу карту України Учні в Тернополі організували справжнє шоу Стали відомі деталі затримання заступника міського голови на Тернопільщині Священик із Теpнопільщини pоздав понад півсотні цуценят Сила корупції: партійців-чиновників «Сили людей» щомісяця затримують на хабарях, – подробиці Про зміни в зупинках громадського транспорту розповіли у Тернополі Фільм про життя молоді презентували в Тернополі Тернопільські водії порушують правила та створюють чимало незручностей Електронна медицина – європейська методика у Тернополі «Дачного» крадія затримали на Тернопільщині У Тернополі знайшли труп чоловіка (Відео)

«Опілля Фірмове» визнано одним з кращих на міжнародному пивному конкурсі

  • 4
    Поширили:

“Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі  EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою.

Конкурс відбувається щоосені напередодні Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів. Авторитетні та досвідчені дегустатори з України і країн Східної Європи визначають кращі сорти пива в різних стилях.

У номінації Pale Lager Special незалежні дегустатори найбільш високо оцінили якість пива «Опілля Фірмове» тернопільської пивоварні “Опілля”.

– Дегустація була «сліпою». Приємно було чути багато позитивних відгуків від гостей заходу. Наше «Опілля Фірмове» вибороло 3 місце в категорії «Лагер спеціальний». Особливістю даного сорту є унікально великий час бродіння і доброджування до 60 діб. «Фірмове» уже не вперше здобуває нагороди. Останні два роки поспіль «Укрпиво» нагороджувало його золотою медаллю за високу якість. – Коментує подію представник пивзаводу «Опілля». – На форумі пивовари, маркетологи і ресторатори обговорили ключові питання в розвитку культури споживання пива, пивної культури та майбутнє пивного ринку. Також обговорили важливість правильної подачі пива, адже для пива є дуже важливим як його наливають: при якій температурі і в який посуд.

Цього року захід відбувся 9-10 жовтня  у Харкові. Участь в конкурсі взяли 54 пивоварні з України і ближнього зарубіжжя, серед яких були як виробничі гіганти, так і приватні крафтові пивоварні з регіонів. В цілому вони презентували 265 зразків різного пива.

Регламент для конкурсу і список категорій за стилями пива розроблений аналогічно до провідних європейських конкурсів. Кращі зразки пива незалежні судді визначать у 13 номінаціях: Pale Lager, Pale Lager Special, Dark Lager, IPA/double IPA, Pale Ale, Porter/Stout, Porter/Stout Special, Witbier/Weizenbier, Flavor beer (herbal/ginger/root/grut), Belgium Style Ale, Belgium Strong Ale, Red/Amber/Semi Dark, Special beer.

Прес-служба Пивоварні Опілля


  • 4
    Поширили:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ternopillive@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої сторінки у Фейсбук.


Загрузка...









Loading...



Далучайтесь до наших спільнот у соцмережах і будьте в курсі усіх актуальних новин Тернопілля!