У Тернополі за два дні – дві пожежі Для чого у Тернопіль приїжджав Ейврік О’Келі? Міська дитяча лікарня отримала сучасні ліки на період епідемій кору та ГРІ СБУ затримала агента російських спецслужб на псевдо «Біла балаклава» “Смертельна ДТП” поблизу Тернополя: відомі деталі трагедії (Відео) Аби автомобілі не ламалися: у Тернополі ліквідовують ями Танька з команди “ВІП-Тернопіль” показала спокусливу світлину (Фото) Тернополянин доказав усьому світу, що він – найкращий! У Зарваниці на Тернопільщині розповіли дивовижні історії зцілення (Відео) Як Тернопільщина сплачує податки за землю? (цікаві дані) На Тернопільщині виявили перший в році випадок небезпечного захворювання Аби не їздили: ще один тернопільський бульвар став безпечнішим Психолог у Тернополі допомагає одужати онкохворим жінкам Студентка з Тернопільщини стала відомою художницею в Португалії (Фото) Кривава трагедія на Тернопільщині ледь не забрала життя двох людей

«Опілля Фірмове» визнано одним з кращих на міжнародному пивному конкурсі

  • 4
    Поширили:

“Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі  EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою.

Конкурс відбувається щоосені напередодні Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів. Авторитетні та досвідчені дегустатори з України і країн Східної Європи визначають кращі сорти пива в різних стилях.

У номінації Pale Lager Special незалежні дегустатори найбільш високо оцінили якість пива «Опілля Фірмове» тернопільської пивоварні “Опілля”.

– Дегустація була «сліпою». Приємно було чути багато позитивних відгуків від гостей заходу. Наше «Опілля Фірмове» вибороло 3 місце в категорії «Лагер спеціальний». Особливістю даного сорту є унікально великий час бродіння і доброджування до 60 діб. «Фірмове» уже не вперше здобуває нагороди. Останні два роки поспіль «Укрпиво» нагороджувало його золотою медаллю за високу якість. – Коментує подію представник пивзаводу «Опілля». – На форумі пивовари, маркетологи і ресторатори обговорили ключові питання в розвитку культури споживання пива, пивної культури та майбутнє пивного ринку. Також обговорили важливість правильної подачі пива, адже для пива є дуже важливим як його наливають: при якій температурі і в який посуд.

Цього року захід відбувся 9-10 жовтня  у Харкові. Участь в конкурсі взяли 54 пивоварні з України і ближнього зарубіжжя, серед яких були як виробничі гіганти, так і приватні крафтові пивоварні з регіонів. В цілому вони презентували 265 зразків різного пива.

Регламент для конкурсу і список категорій за стилями пива розроблений аналогічно до провідних європейських конкурсів. Кращі зразки пива незалежні судді визначать у 13 номінаціях: Pale Lager, Pale Lager Special, Dark Lager, IPA/double IPA, Pale Ale, Porter/Stout, Porter/Stout Special, Witbier/Weizenbier, Flavor beer (herbal/ginger/root/grut), Belgium Style Ale, Belgium Strong Ale, Red/Amber/Semi Dark, Special beer.

Прес-служба Пивоварні Опілля


  • 4
    Поширили:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ternopillive@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої сторінки у Фейсбук.









Loading...

Loading...



Далучайтесь до наших спільнот у соцмережах і будьте в курсі усіх актуальних новин Тернопілля!