Прийшла субсидія. Як сплачувати свій обов’язковий платіж? Валерій Чоботар презентував ГО «Спілка воїнів та волонтерів АТО» (фото) Жителі приєднаних територіальних громад також можуть скористатися дисконтною програмою Чому ми не любимо владу? Як на Бучаччині допомагали Святому Миколаю (фото) Понад 135 тисяч краян користуються персоніфікованими та неперсоніфікованими картами для оплати за проїзд У Тернополі виникла детективна історія з викраденням автомобіля Скільки вартує покататися на новорічній ковзанці Представник Тернопільського «Інваспорту» Тарас Радь – срібний призер Кубку світу у лижних перегонах У ДТП на Тернопільщині потрапила маршрутка з пасажирами Неймовірна історія про хрещеного батька з Тернопільщини На Тернопільщині патрульний поліцейський попався на хабарі Як нараховуватимуть пенсії українцям з 1 грудня Майже два мільйони гривень з держбюджету – на придбання будинку сімейного типу в Козові Регіональна Рада підприємців співпрацюватиме з Тернопільським національним технічним університетом (фото)

«Опілля Фірмове» визнано одним з кращих на міжнародному пивному конкурсі

  • 4
    Поширили:

“Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі  EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою.

Конкурс відбувається щоосені напередодні Міжнародного Форуму пивоварів і рестораторів. Авторитетні та досвідчені дегустатори з України і країн Східної Європи визначають кращі сорти пива в різних стилях.

У номінації Pale Lager Special незалежні дегустатори найбільш високо оцінили якість пива «Опілля Фірмове» тернопільської пивоварні “Опілля”.

– Дегустація була «сліпою». Приємно було чути багато позитивних відгуків від гостей заходу. Наше «Опілля Фірмове» вибороло 3 місце в категорії «Лагер спеціальний». Особливістю даного сорту є унікально великий час бродіння і доброджування до 60 діб. «Фірмове» уже не вперше здобуває нагороди. Останні два роки поспіль «Укрпиво» нагороджувало його золотою медаллю за високу якість. – Коментує подію представник пивзаводу «Опілля». – На форумі пивовари, маркетологи і ресторатори обговорили ключові питання в розвитку культури споживання пива, пивної культури та майбутнє пивного ринку. Також обговорили важливість правильної подачі пива, адже для пива є дуже важливим як його наливають: при якій температурі і в який посуд.

Цього року захід відбувся 9-10 жовтня  у Харкові. Участь в конкурсі взяли 54 пивоварні з України і ближнього зарубіжжя, серед яких були як виробничі гіганти, так і приватні крафтові пивоварні з регіонів. В цілому вони презентували 265 зразків різного пива.

Регламент для конкурсу і список категорій за стилями пива розроблений аналогічно до провідних європейських конкурсів. Кращі зразки пива незалежні судді визначать у 13 номінаціях: Pale Lager, Pale Lager Special, Dark Lager, IPA/double IPA, Pale Ale, Porter/Stout, Porter/Stout Special, Witbier/Weizenbier, Flavor beer (herbal/ginger/root/grut), Belgium Style Ale, Belgium Strong Ale, Red/Amber/Semi Dark, Special beer.

Прес-служба Пивоварні Опілля


  • 4
    Поширили:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ternopillive@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої сторінки у Фейсбук.








Loading...

Loading...



Далучайтесь до наших спільнот у соцмережах і будьте в курсі усіх актуальних новин Тернопілля!