Тернопільські патрульні розповіли, яке покарання чекає на п’яних водіїв Поле коноплі замість картоплі вирощував мешканець Тернопільщини Жертвами «банківських» афер й надалі стають тернополяни Допомоги небайдужих потребує 10-річний Сашко Кильо з Тернополя (відео) Як Україні повернути трудових мігрантів? У Тернополі водій ганяв п’яним та з фальшивими документами на автомобіль (фото) Лікарні на Тернопільщині передали рентген-апарат та комплектуючі більш як на 40 тисяч доларів (фото) У Києві попрощалися з пляжним сезоном На Тернопільщині з’явилися чергові докази російської агресії проти України (відео) За спалювання сухої трави жителі Тернопільщини нестимуть відповідальність Як вберегти себе від злодія Близько 200 тернополян скористалися «соціальним таксі» У Тернополі вулиця Чорновола буде алеєю європейського зразка – Сергій Надал (фото) У Тернополі потрійна ДТП (фото) Скандал в одному з будинків Тернополя закінчився кровопролиттям (фото)

У Кулінарному Кубку Західної України переміг львів’янин

  • 5
    Поширили:

Впродовж двох днів – 7-8 липня у Тернополі відбувся І Кулінарний Кубок Західної України у якому за звання кращого змагалися 60 кухарів та су-шефів з Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Трускавця, Кам’янського, Тернополя та багатьох інших міст.

Змагання відбувалися у п’яти номінаціях: «Холодна закуска», «Салати», «Гаряча закуска», «Перша страва» та «Основна страва». Готували учасники лише страви з риби.  Переможці кожної номінації зійшлися у фінал Кубку – у змаганні номінації «Чорний ящик». У «Чорному ящику» були представлені продукти, з яких за 15 хвилин треба було придумати рецепт і ще за наступні 45 хвилин приготувати страву.

Переможці першого, другого та третього місць були нагороджені Кубками, сертифікатами, медалями, які вручав міський голова Тернополя Сергій Надал, а також цінними подарунками. Переможець номінації «Чорний ящик» Михайло Завлевський з міста Львів отримав сертифікат на навчання у Кулінарній академії Асоціації кухарів України та безкоштовну поїзду в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018.

Організатори Кубку висловлюють подяку усім партнерам, учасникам та суддям, які підтримали проведення заходу.

Результати Кулінарного Кубку Західної України 2018

Номінація «Холодна закуска»:

  1. Христич Марія (Київ)
  2. Карбун Ганна (Одеса)
  3. Мазур Сергій (Львів)

Номінація «Салати»:

  1. Поворозник Надія (Тернопіль)
  2. Зубик Олег (Тернопіль)
  3. Струтинська Ірина (Тернопіль)

Номінація «Гаряча закуска»:

  • Ляшук Ярослав (Львів)
  • Пригродський Олег (Івано-Франківськ)
  • Карбун Ганна (Одеса)

Номінація «Перша страва»:

  1. Залевський Михайло (Львів)
  2. Трофіменко Василь (Тернопіль)
  3. Пригродський Олег (Івано-Франківськ) та Матушинський Дмитро (Житомир)

Номінація «Основна страва»:

  1. Залевський Михайло (Львів)
  2. Cтрутинська Ірина (Тернопіль)
  3. Кисляк Іван (Тернопіль)


  • 5
    Поширили:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ternopillive@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої сторінки у Фейсбук.








Loading...

Loading...



Далучайтесь до наших спільнот у соцмережах і будьте в курсі усіх актуальних новин Тернопілля!